Inom kort hälsar vi Fanny varmt välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Fanny är hållbarhetskonsult och stärker nu upp PRO TEMPOREs erbjudande som specialist inom hållbarhetsområdet. Fanny startade sin karriär som revisor på Big 4 och började därefter rikta in sig mot hållbarhet i rollen som projektledare på en nischbyrå. Fanny har genom sina tidigare erfarenheter utvecklat en stark grund som projektledare och har en bred kompetens som sträcker sig från hållbarhetsrapportering, KPI:er och strategiarbete till konsekvensanalys, regelefterlevnad och implementation av ramverk.

Fanny är van att arbeta verksamhetsnära och i nära samarbete med ledning vilket ställer höga krav på kommunikationsförmåga och förståelse för affären. Hon har en fallenhet för att snabbt sätta sig in i nya organisationer och se helhetsperspektiv och prioritera därefter. Fanny är en uppskattad konsult för sin förmåga att presentera information på ett sätt som alla förstår.

Som person brinner hon för sitt arbete och är en stark inspiratör. Hon är spontan, lättsam och professionell, samtidigt som fritiden bjuder på äventyr med resor och surfing. Framåt vill Fanny ta sig an roller med övergripande hållbarhetsansvar med varierande inriktningar som lagkrav, ramverk, målsättningar, riskområden eller strategiska inriktningar.

Vi är mycket glada över att ha Fanny ombord tillsammans med oss på PRO TEMPORE och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta resa!