Mister du en nyckelperson i din ekonomifunktion under första halvan av 2020? Vid årsskiftet flyttar Christoffer till Malmö från Stockholm och startar hos oss den 13/1 och finns även då tillgänglig för uppdrag.

Christoffer kommer senast från Thomas Cook där han spenderat de senaste 9 åren av sin karriär. Han är således van vid stora, värderingsstyrda organisationer ”med hjärta”! Han startade hos sin nuvarande arbetsgivare direkt efter han var klar med sin utbildning till civilekonom från Stockholms Universitet. Han började på Accounting som redovisningsekonom där han snabbt växte och blev ansvarig för ett antal medarbetare på SSC. Han valde sedan bort ledarskapet och gick vidare som Financial Controller där han ansvarade för delar av rapporteringen upp till grupp på det nordiska huvudkontoret. Naturligt har han nu arbetat som Finance Business Partner och i en mer renodlad Business Controller roll de senaste åren, men har en bred erfarenhet genom hela ekonomifunktionen.

Christoffer beskrivs som en toppenkollega som är grymt duktig i Excel och någon som inte är rädd att testa nytt! Han vet vilken nivå han ska lägga rapportpaket till olika stakeholders trots stora datamängder.

Då Christoffer är ny som konsult ser vi med spänning fram emot att se var han kommer få möjligheten att bidra. Vi är fantastiskt glada att han sökt sig till oss och ser fram emot att presentera honom närmare hos både nya och etablerade kunder.