Välkommen Cecilia till oss på PRO TEMPORE!

Cecilia började sin karriär som revisor på Big 4, vilket har gett henne breda kunskaper från olika typer av bolag. Till största del har hon arbetat med finansiella bolag, såsom bank och försäkring men hon har även erfarenhet av kapitalförvaltare, pension- och fondbolag. Cecilia har kunskap om den finansiella sektorn samt de poster och speciella regelverk som finns där, både i större och mindre organisationer. Under sin tid som konsult inom revision har Cecilia byggt upp erfarenhet kring planering och utförande av flertalet revisioner. Hon har därigenom fått en förståelse för hur en ekonomifunktion fungerar och kunnat sätta sig in i olika kunders processer och arbetssätt. Hon har lärt sig hantera ad-hoc uppgifter på ett bra sätt samt byggt upp sin stresstålighet.

Styrkan hos Cecilia i rollen som ekonomikonsult ligger framför allt i hennes positiva inställning till nya utmaningar och kunskap samt hennes vilja att alltid göra sitt bästa. Hon är en social, utåtriktad och målmedveten person som både är lösningsorienterad och samarbetsvillig. Cecilia drivs av att träffa nya människor och stimuleras av att vara en del av ett team samt att interagera med andra människor.

Vid sidan av arbetet umgås hon med vänner och familj, upplever gärna andra kulturer och stimuleras av att resa utomlands.

I sitt första konsultuppdrag tar sig Cecilia an en roll som Financial Controller inom fastighetsbranschen. Vi är mycket glada över att ha Cecilia ombord och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta utveckling tillsammans med våra kunder på PRO TEMPORE!