Äntligen byter Lina långa barnvagnspromenader och (kallt) kaffedrickande till dialoger kring ekonomisk uppföljning och rapportering, processautomatisering och systemintegrationer. Välkommen tillbaka från föräldraledigheten Lina! Vi ser med spänning fram emot att se hos vilken kund din härliga energi kommer få spridas.

Lina har en bred konsulterfarenhet från interimsuppdrag som redovisningsansvarig och controller samt projekt hos både små och stora bolag. Hon har erfarenhet från redovisning, månads- och årsbokslut, projektuppföljning, forecasting och budgetarbete, processförbättringar samt rapportering till både externa och interna stakeholders. Därtill har hon arbetat med lönecontrolling samt moms- och skattedeklarationer för svenska och utländska dotterbolag inom internationella koncerner samt rapportering till moderbolag. Hon har även ansvarat för likviditetsprocessen i dotterbolag och för intern kontroll i enlighet med SOX.​ Lina har en coachande ådra och drivs av effektivisering och bidrar gärna med sin erfarenhet inom förbättringsarbete.

Förutom att ta sig an nya utmaningar, brinner Lina av att träffa nya människor och ställer alltid upp för sina teammedlemmar. Lina har lätt att anpassa sig och är van vid att arbeta i internationella samt föränderliga miljöer. Vill man ha en glädjespridare i sitt team som alltid väljer att se saker från den positiva sidan så är Lina rätt konsult för er. 

Lina finns tillgänglig för nytt konsultuppdrag från och med 30 mars!