Hösten för oss inom ekonomi kantas oftast av långa to-do listor och av någon anledning tror man alltid att varje höst bjuder på mer tid än vad man hade förra året. Nya system ska implementeras, Q3 bokslut med rapporter som ska ut (med revisorer på besök mellan varven!), budgeten för nästa år ska också snickras ihop samtidigt som man förmodligen ska se till att ha en realistisk forecast för resten av året på plats. Sen ska man förflytta och förbättra sig samtidigt!

Just därför är våra höst kick-offs ett välkommet element för att diskutera och reflektera över var vi på PRO TEMPORE är på väg som organisation och i våra roller som värdefulla tillskott hos våra kunder. I år valde vi att förlägga våra konferensdagar till Falkenberg Strandbad där vi – förutom massa gott häng tillsammans – förkovrade vi oss kring processautomatisering och tankar kring hur vi kan bli ännu bättre på det vi gör. Vi satte även lite nya interna koncept på kartan och det är fantastiskt med det engagemang och stolthet våra anställda visar!

Vi saknade er Linda, Erik, Johanna, Lina, Christoffer och Linus, men inom kort ses vi hela gänget igen… då tar vi igen det!