Äntligen fick vi möjlighet att samlas hela gänget igen! Den här gången bar det av till Gotland där vi hade ett späckat schema blandat med konferens och härlig teambuilding.

Vår konferensdel fokuserade denna gång på konsultrollen hos PRO TEMPORE. Hur kan vi vara vårt bästa jag ute hos våra kunder? …och hur sätter man ord på sina unika egenskaper, som är så mycket mer än bara kompetensen och erfarenheten man besitter! Vi fick möjlighet att förkovra oss i allas bakgrund och inse vilket ”kompetenshus” vi är.

Vi är inte ens 4 år fyllda och vi kan stoltsera med att få samarbeta med några av de mest framstående företagen i Norden. För PRO TEMPOREs del ser FY21 ut att bjuda på en 40% tillväxt från förra året, och därför är dialogerna om HUR vi behåller det som gör oss unika trots vår starka tillväxt så viktiga. Varför väljer man oss som arbetsgivare och vad är det för kultur och värderingar vi behöver behålla för att fortsätta attrahera topptalangerna?

Ja, och vi pratar ofta om hur alla är stjärnor hos PRO TEMPORE. Alla är grymma och fantastiska…. Men det betyder inte att man kan vara bäst i alla lägen. Vi arbetar för att ha en miljö där man vill stötta varandra men där man framförallt ska kunna visa sig sårbar. Att man inte tvekar att räcka upp handen när man kämpar med något.

Till er som var med: stort tack för all er energi, att ni bjudit på er själva och att ni steppat ur er comfort zone. Man får nypa sig i armen när man inser vilka fina kollegor vi alla har!

Filmen nedan sammanfattar känslorna från dessa dagar…

Movie created by the talented Innar Hunt innarhuntfilms.com