Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners för förtroendet att arbeta tillsammans med er under det gångna året! 2021 har varit ännu ett expansivt år för PRO TEMPORE och tillsammans med Er har vi tagit nästa kliv i vår tillväxt och etablering på marknaden.

Varje år ordnar vi på PRO TEMPORE en julgåva till våra samarbetspartners. Det gångna året har varit fortsatt utmanande för många och speciellt de som lider av sjukdom och vi väljer därför att skänka årets julgåva till Lilla Julkalendern som stöttar cancerdrabbade barn och deras familjer på Drottning Silvias barnsjukhus.

På Julaftonsmorgon, sedan 10 år tillbaka, spelar och sjunger Andreas och musikerkompisen Simon med barnen på barncanceravdelningarna på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. 2017 ville de göra något mer och startade projektet och insamlingen ”Lilla julkalendern” tillsammans med Barncancerfonden. Varje dag i 10 dagar öppnas en ny ”lucka” via sociala medier – en aktivitet, eller en profil som hälsar något och skänker ljus till barn som kämpar på sjukhus.

Vi ser fram emot att fortsätta våra samarbeten under 2022!

God jul och gott nytt år önskar vi på PRO TEMPORE