Ny fyller vi strax 2 år och nu är det snart dags för lite julledigt. Det är med glädje vi ser tillbaka på 2019 som har bjudit på minst sagt fina samarbeten och en fantastisk tillväxt. Om ett par veckor fyller PRO TEMPORE 2 år och vi är otroligt ödmjuka inför att få arbeta med så fina kunder och människor! Resultatmässigt har vi ökat vår omsättning med 200% och vårt team har växt med 15 ytterligare starka och engagerade kollegor.

I fredags hade vi vår julfest med hela gänget där vi reflekterade, planerade, diskuterade och framförallt umgicks. Vi startade med lite bubbel på vårt kontor på Avenyn i Göteborg och hade sen en härlig kväll på Wine Mechanics och naturligtvis blev det ett par tävlingar med. Denna gång fick vår vandringspokal åka tåg till Malmö dagen efter.

2020 för PRO TEMPORE kommer innebära investeringar på tre olika områden (förutom då så klart att växa ytterligare med grymma kollegor…) To be continued!

Avslutningsvis vill vi dela med oss av det vinnande rimmet från vår tävling där man skulle skriva ett rim till en kund som behövde en vass ekonomikonsult ? (Grymt jobbat Pernilla, Malin och Evelina!)

”Låt oss presentera ett sammansvetsat team,
Som på latin faktiskt betyder interim.
Om du en smart konsult vill lösa,
utan en massa tid slösa.
Släpp då oss in,
det kommer bli en win (win)
Utveckling du vill ha,
till det säger vi ”ja”!
Modiga är vi allihopa,
och konkurrensen vi sopa.
Långsiktighet och transparens du får,
med massa tillhörighet och så.
En konsult från PRO TEMPORE är givet,
om du vill ha en relation för livet.
Work smart, have fun hälsar Team Polka,
och rimmet är fritt att tolka
God Jul nu kan ditt företag varva ner,
när det gäller ekonomilösningar är PRO TEMPORE valet för er!”

Nu önskar vi alla samarbetspartners och alla andra supporters därute en toppenfin jul och ett gott nytt och vi ser fram emot att fortsätta skapa värde tillsammans med er.