Inom kort får vi Linus ombord hos oss på PRO TEMPORE. Linus är en social civilekonom med 10+ års erfarenhet av både redovisning och controlling, där han haft roller som Controller, Senior Accountant och Finance Manager. Han har flera års erfarenhet med rapportering till amerikanska ägare samt flertal förbättringsprojekt inom ekonomifunktionen. Han har bland annat varit projektledare vid implementering av ett Kaizen-projekt för Accounting teamet, där mantimmarna under den mest kritiska perioden sjönk med 30%. Fokuset var förutom att balansera arbetsbelastningen även att bereda rum för mer avancerade arbetsuppgifter.

Linus brinner verkligen för att effektivisera och hans stora tålamod och sitt lugn är en stor tillgång hos våra kunder. Hans mycket avancerade Excel- och systemkunskaper kommer naturligtvis också väl till pass.

I dagsläget är han uppbokad med projekt fram tills augusti, men efter det finns han tillgänglig för att ta sig an nya utmaningar! Vi ser med glädje fram emot att få Linus på teamet.