Vilken ynnest att få möjlighet att bygga ett bolag tillsammans med fantastiska människor! PRO TEMPORE har nu nöjet att växla upp med ytterligare en talang som ska arbeta med hela vår värdekedja – affären, människorna, leveransen och utveckling av verksamheten.

Vi välkomnar idag Jenny Düfke rollen som Business Manager på PRO TEMPORE i Göteborg. Jenny har 15 års erfarenhet av seniora ekonomiroller inom stora internationella bolag och kommer att bli en stark tillgång i vår fortsatta tillväxt. Hon startade sin yrkesbana på Maersk där hon under en tioårsperiod axlade ett flertal roller, alla med betoning på utveckling och processoptimering, varav de sista åren som Redovisningschef. Hon kommer närmast från rollen som Finance Manager på DFDS där hon ansvarade för att skapa en ny centraliserad ekonomifunktion i Sverige.

Jenny är en doer med högt tempo och som inspireras av ständig utveckling och möten med människor. Hör av er till Jenny om ni är i behov av en sparringpartner kring er ekonomiorganisation eller om du är en driven ekonom med funderingar på din nästa utmaning.

VÄLKOMMEN JENNY!