Med ambitionen att alltid lämna våra kunders processer bättre än när vi kom dit så blev det tydligt att vi behöver ta ett större grepp kring digitaliseringen av ekonomifunktionen. Nu lanserar vi ett nytt affärsområde med fokus på processautomatisering och robotics. Vårt nya varumärke PROVEHO betyder ”att lyfta” på latin. Vi vill hjälpa våra kunder att lyfta sin ekonomifunktion, lyfta enskilda roller och individer till att fokusera på det som skapar mest värde. Vi ser vår bakgrund inom ekonomi som otroligt värdefull då vi är experter på ekonomiprocesserna och kan driva ett sådant projekt på den nivå som passar kunden.

PROVEHO är partner till en low-code automatiseringsmjukvara som vi verkligen tror på. Vårt mervärde är inte bara i kunskapen kring mjukvaran, utan framförallt i vår ”hands-on” erfarenhet i att driva effektivisering inom ekonomi. Vi vill att våra kunder ska vara självgående i att bygga vidare på roboten när vi lämnar, därför lägger vi också stor vikt på att utbilda och involvera.

Nu är vi igång och robotiserar processer inom redovisning och HR hos en internationell kund i Malmö, men vi är ”open for business” för att stötta fler i alla våra tre stora städer.

Välkommen att höra av er för att höra mer och se en demo.

www.proveho.com