Vi fortsätter att växa och idag är vi glada över att få hälsa en riktigt vass redovisningsexpert välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Josefin startade sin karriär inom Big 4 där hon arbetat som auktoriserad revisor och redovisningsexpert de senaste 6 åren. Josefin har erfarenhet av flertalet branscher men främst inom finansiella bolag, såsom bank och försäkring, och hon är specialist inom IFRS, Solvens, AML och compliance/interna kontroller. Förutom Josefins specialistkunskaper har hon även haft en del bredare roller inom redovisning och projektledning, där hon t.ex. drivit ett större integreringsprojekt för ett dotterbolag i samband med integrering av moderbolagets rapporteringsstruktur, system och rutiner. Hon brinner för att leverera värde samt höja kvalitén hos sina kunder.

Josefin är lättlärd, driven och motiveras av ständig utveckling av sig själv, sitt arbete och sina kollegor. Hon finner glädje av att nå uppsatta mål och att lyfta andra. Hon är van att ta sig an ledarroller både internt och externt.

Vi är glada över att Josefin valt att fortsätta sin karriär hos oss. Hennes unika kombination av kompetens, erfarenhet och personlighet gör henne till ”one of a kind”. Vi är övertygade om att hon kommer att höja, utmana och utveckla oss och våra kunder till nästa nivå!