Om ett par dagar välkomnar vi Frode till PRO TEMPORE. Här har vi en driftig och målmedveten konsult som startade sin karriär som revisor på Deloitte där han främst arbetade mot större och noterade koncerner samt med Transfer Pricing. Han kommer nu senast från rollen som Business Controller med ansvar för rapportering till koncern, data analys, P&L och management rapportering. Han har även arbetat nära bolagsledningen med utveckling av rapporter och beslutsunderlag.

Frode är positiv till sin natur och han har lätt för att sätta sig in i och förstå nya verksamheter, strukturer och arbetssätt. Han är en van Excelanvändare och har ”lätt” för system. Med sitt intresse för automatiseringar och digitalisering blir han ett utmärkt tillskott för att driva våra framtida projekt inom Robotics.

På måndag startar Frode ett uppdrag som projektledare för ett antal utvecklingsprojekt på ett snabbt växande transport- och speditionsbolag. Hans fokus kommer bland annat att vara att uppdatera bolagets ekonomimodell och rapportering, implementera BI-verktyg, arbeta med TP-dokumentationen samt sätta upp ett nytt koncernrapporteringssystem. Han blir en naturlig sparringpartner till bolagets CFO för att utveckla den legala rapporteringen och digitaliseringsarbetet i stort.

Än en gång är vi lyckligt lottade att få en hjälpsam kollega ombord som tycker om att dela med sig och komma med nya idéer och lösningar! Välkommen Frode till PRO TEMPORE!