I veckan tog PRO TEMPOREs grundare Johanna Deras och Therése Lorentzon hem guld i Founder of the Year på Grand Hotel i Stockholm. Ett fint kvitto på allt hårt arbete som ligger bakom att bygga ett starkt varumärke på kort tid. ”Uppmärksamhet som detta gör oss än mer tacksamma för våra fina samarbeten genom åren, både med kunder, konsulter samt andra samarbetspartners och anställda som bidrar på resan”, säger Johanna och Therése.

Founder of the Year är Founders Alliance årliga awards som uppmärksammar och hedrar framgångsrika globala grundare, som har byggt ett eller flera starka privata eller publika aktiebolag. Det syftar till att lyfta fram dessa grundare och inspirera till tillväxt i medelstora till stora internationellt expanderande företag.

Finalisterna har bedömts av Founders Alliance Index, som tar hänsyn till tidigare prestationer, framtida potential och sociala fördelar, och de har utvärderats av en Founders Jury bestående av erfarna grundare. Juryn bestod i år av Founders Alliance juryns ordförande Linda Bjernstål, grundare av Tondere, Harshil Karia, grundare av Schbang & Level, Lilia Yeghiazaryan, grundare av Dexatel och Oliver Lagerström, medgrundare av MFEX by Euroclear och nomineringen från juryn löd:

”Therése och Johanna leder sitt företag med fokus på balans mellan arbete och privatliv samtidigt som de tjänar finansfunktionen. Med ett skickligt team och robusta processer erbjuder de högklassig konsultverksamhet, och deras unika egenskap är ett starkt och obevekligt engagemang för spetskompetens (excellence), och insikten att framgång grundar sig i intelligenta lösningar. Deras företag förkroppsligar framgång genom en inkluderande kultur och omdefinierar triumf inom finansentreprenörskap”

Press releasen finner ni här.

Photo: David Thunander & Evan Pantiel