Idag har vi den stora glädjen att hälsa Victor välkommen till oss på PRO TEMPORE!

Victor har jobbat som Redovisningsekonom i 5 år och har erfarenheter från både den kommunala och privata sektorn. Under de senaste åren har han jobbat inom en FMCG-koncern där han varit ansvarig för det norska bolaget vad gäller löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, moms och skatt, anläggningstillgångar, rapportering, etc. Han har också jobbat en hel del med interna effektiviseringsprojekt så som systemimplementationer, nya balansavstämningsverktyg och master data system, vilket också resulterat i att Victor ansvarat för utbildningar för nya användare i systemen. Arbetet har även involverat att onboarda nya bolag in i gruppens redovisningsprinciper vilket inneburit daglig kontakt med olika bolag och intressenter inom koncernen.

Som person är Victor lättsam, social och energigivande till sin omgivning. Han är målinriktad och ansvarstagande och gillar att ta sig an nya utmaningar och blir nu konsult för att få utvecklas vidare och få möjligheten att stötta och träffa nya organisationer och människor.

Vi är mycket glada över att Victor nu valt att fortsätta utvecklas tillsammans med oss på PRO TEMPORE. Återigen varmt välkommen Victor!