Spännande dag för oss, då vi välkomnar inte mindre än två nya Business Managers till Skåne!

Ny i organisation har vi Vanja som är en orädd och driven person med flera års erfarenhet av organisationer i förändring. Med bakgrund inom revision i Big 4 tog hon sig tidigt i karriären an jobbet som Ekonomichef i ett mindre snabbväxande bolag. Efter att ha omstrukturerat och effektiviserat samtliga processer, med nära samarbete till VD och styrelse, fick hon mersmak för att komma ut till organisationer i behov av stöd. Därför fortsatte karriären återigen inom Big 4, denna gång som konsult. Bland många uppdrag spenderade hon lång tid som stöd för en spin-off av ett börsnoterat bolag, samt upprättande av nya processer i det avknoppade bolaget.

Vanja är van vid att jobba nära CFO, VD, operativa funktioner och brinner för kärnan i verksamheter, och hennes nyfikenheten har resulterat i ett stort kontaktnät och erfarenhet av många olika ekonomifunktioner, branscher och samband. Intresset för människor och ledarskap har resulterat i en naturlig plats i anställningsprocesser, planering och utformning av organisationen. Med denna erfarenhet är hon en naturlig del i arbetet att hjälpa våra kunder med interimskompetens.

Utöver Vanja så välkomnar vi också Emelie som tidigare axlat rollen som senior ekonomikonsult in i rollen som Business Manager hos oss. Fantastiskt kul att få onboarda dessa två stjärnor till att se till att vi upprätthåller vår höga leveranskapacitet trots snabb tillväxt.

Nu kör vi!