Idag har vi den stora glädjen att välkomna Iva till PRO TEMPORE!

För att stötta vår fortsatta tillväxt är vi extra stolta över att få välkomna Iva i rollen som Business Support. Med en imponerande bakgrund och en mångsidig uppsättning färdigheter kommer Iva bli en tillgång i vår organisation. Vi är övertygade om att Ivas strukturerade tillvägagångssätt kommer att berika vårt team och indirekt bidra till att vi kan stötta våra kunder och konsulter på ett ännu bättre sätt.

Iva är i grund och botten jurist som sedan valt att arbeta med mer organisatoriska roller med tyngd på projektledning i olika former. Att identifiera, effektivisera och optimera affärsprocesser är Ivas styrka och med sin breda bakgrund och erfarenhet är hon en resultatinriktad, självgående och driven person som drivs av att tillföra ordning och reda. Med ett stort engagemang, hög fingertoppskänsla och en aldrig sinande ‘can-do mentalitet’ bidrar hon till värdefulla perspektiv samt arbetsglädje.

En viktig egenskap för Business Support funktionen på PRO TEMPORE är att vara steget före och proaktivt se behoven, samtidigt som man ska vara lyhörd för inkommande uppgifter och leverera med hög service. Iva delar dessutom vår tro på att bygga långsiktiga och genuina relationer och vi hoppas att hennes nyfikenhet och öppenhet kommer bidra till flera goda samarbeten.

På sin fritid ägnar Iva sig åt sina vänner och familj, träning och god mat. Hon är personen som älskar att hitta på saker och är sällan den som säger nej till spontana äventyr. Allt som kan firas, ska firas tycker hon!

Varmt välkommen, Iva!