Äntligen! I det nya året välkomnar vi Emma ombord som ekonomiansvarig hos oss!

Många undrar hur vi kunnat fortsätta växa i 3 år utan en ansvarig ekonom “inhouse”, men när 100% av bolaget består av duktiga ekonomer så… går det! Mycket är också tack vare att vi har tänkt till från dag ett kring vår systemmiljö, automation och vi (försöker så gott det går!) att inte bygga in oss i komplexa strukturer och administrativa processer.

Emma kommer med en väldigt passande bakgrund som auktoriserad redovisningskonsult där hon under många år stöttat både mindre och medelstora bolag med löpande redovisning, års-och månadsbokslut, löner och relaterad rådgivning. Hon är serviceinriktad och kommer med samma lösningsorienterade ådra som genomsyrar hela vår verksamhet.

Med en växande koncern med flera bolag så är timingen bra med att få Emma ombord. Vi avslutar 2020 med en topline tillväxt på 15% och det blev ännu ett lönsamt år. Detta mycket tack vare vår tidiga inbromsning av vissa overheadinvesteringar och ett stort engagemang från vårt team, kunder och samarbetspartners. Vi är otroligt tacksamma att vi slapp söka bidrag och permittera vår personal!

Välkommen, Emma! Du är efterlängtad!