Efter ett par tillväxtår med full fart i Skåne och Göteborg har vi under 2020 etablerat PRO TEMPORE i Stockholm.

Vår affärsmodell där vi tillsvidareanställer talanger proaktivt och sedan hittar rätt typ av uppdrag som matchar väl med våra konsulters profiler och egna önskemål har varit framgångsrik. I kombination med ett stort utbud av kvalitetssäkrade associerade konsulter kan vi stoltsera med ett riktigt starkt konsultteam.

Vårt Stockholmskontor har successivt byggts på med starka konsulter sedan i början av året och nu accelererar vi ytterligare med Carin Hallqvist ombord som ansvarig Business Manager. Carin är en erfaren ekonom som startade sin karriär som konsult inom Big 4 innan hon tog sig an olika seniora linjeroller med fokus på Business Controlling.

Carins erfarenhet som konsult bidrar till hennes förmåga att snabbt förstå olika verksamheter, vad som driver lönsamhet samt identifiera kritiska framgångsfaktorer. Hon är van att arbeta nära beslutsfattare och att utifrån det finansiella perspektivet stötta bolagets agenda och strategi. Det kommer naturligt för henne att förstå kundens behov och att finna konkreta lösningar. Hon brinner för en öppen dialog med högt i tak och en vilja att tillsammans lyfta verksamheter till nästa nivå.

Styrkan som Business Manager ligger framförallt i hennes engagemang, positiva energi och viljan att prestera på högsta nivå och överträffa kundens förväntningar. Hon brinner för teamets framgång och välmående, och hon älskar att utmana – både sig själv och andra – men framförallt att se andra utvecklas och lyckas.

Carin kännetecknas av sitt ständiga leende och höga energi och hon passar perfekt in i vår strategi att växa oss starkare i Stockholm.