Johanna har gjort en fantastisk insats under sitt första halvår hos oss på PRO TEMPORE. Hon har utvecklats enormt som person men framförallt fått möjlighet att göra skillnad på sitt konsultuppdrag som Finance Manager. Hon har varit en värdefull person för teamet på ekonomi och hon har lämnat ett avtryck efter att ha styrt upp de finansiella processerna i nytt affärssystem samt höjt kvalitén i den finansiella rapportering till utländska ägare.

Idag drar hennes nya uppdrag som Redovisningsansvarig igång på ett spännande och nytänkande bolag. Johanna kommer bli ett starkt interimt tillskott för ekonomifunktionen hos sin nya kund där hennes solida bakgrund inom redovisning och financial controlling kommer vara värdefull. Hennes ådra att alltid göra det yttersta för att leverera oavsett uppgift kommer bli uppskattad!

Det känns dessutom kul att PRO TEMPORE får möjligheten att samarbeta med ännu ett välkänt internationellt varumärke inom retail. Ett bolag som satsar stort på hållbarhet och som i en konkurrensutsatt tid lyckas med en bättre försäljningstillväxt än övriga marknaden.

Vi önskar er alla en fin arbetsvecka!