Varje vår samlar vi hela svenska teamet till det vi kallar ”PRO TEMPORE Growth Day” där fokuset, förutom team-building och stärka våra värderingar, är att dela erfarenheter och att utveckla varandra till att bli sitt bästa jag! I år fick vi ett energigivande dygn tillsammans på soliga Hotel Skansen i Båstad.

Vår första konferensdel handlade om vart vi är idag som bolag och vårt ”varför”, hur vi kommit hit och vart vi ska framledes.

Vi fortsatte sen dagen med en session med fokus på våra styrkor tillsammans med ledarskapscoachen Sofia Book. Alla hade inför vår konferens fått möjligheten att göra ett test för att få fram sina främsta styrkor som vi sedan baserade ett antal övningar på. Intressanta learnings var att vi både är väldigt olika som grupp, men ändå med en del starka gemensamma nämnare. Just reflektion kring sina styrkor kopplat till konsultrollen är så viktigt och hur man bäst lyfter fram, både sin kompetens och sin person, i nya möten och på sina uppdrag.

Vi avslutande dagen med ren och skär kunskapsdelning med värdefull insyn kring de utmaningar bolagen står inför kring hållbarhet och kraven på rapportering, uppfräschning kring vissa skattedelar samt det vi ekonomer aldrig kan få nog av: Excel för dataanalys samt presentation i PowerPoint kring det vi analyserat fram.

Utöver givande konferenssessions och att bo i fina rum fick vi möjlighet till teambuilding med fartfyllda aktiviteter på stranden, njuta av Skansen SPA omgivna av fantastisk natur och en välkomponerad meny på Restaurang Sand.

Tävlingsådran är stark hos vårt gäng och PRO TEMPORE-pokalerna som går till vinnarlaget är eftertraktade! Denna gång utmanade vi bland annat varandra i ”minsta gemensamma nämnare”, diverse stafetter och ”marshmallows och spaghetti tornbygge” vilket ledde till en hel del skratt. Se nedan för ett urval av bilder från våra stentuffa tävlingar.

Nu kickstartar vi strax nästa bokslut med nya insikter och massor av ny energi och vi längtar tills vi samlas hela gänget igen på Mallorca i september.

Foton tagna av fotograf Loke Roos.