Vi är stolta och tacksamma över flera fina utmärkelser de senaste veckorna – Di Gasell, Karriärföretag och Founder of the Year – ett fint bevis på att vi fortsätter att göra saker och ting rätt och att vi har ett unikt sätt att attrahera talanger, vare sig de är anställda hos oss eller samarbetar med oss som associerade konsulter.

Di Gasell hyllar årligen Sveriges mest framgångsrika företag där mindre än 1% av bolagen kvalar in. Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. PRO TEMPORE har tagit sig igenom de högt ställda krav och det nålsöga som endast ett hundratal företag i Sverige lyckas med!

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

Så här lyder juryns motivering om oss:

”PRO TEMPORE är inte bara en arbetsgivare; de är en plats där arbetsglädje, gemenskap och personlig utveckling är i centrum. Med en tydlig och inkluderande företagskultur ger de sina medarbetare möjligheten att växa och trivas. PRO TEMPORE är dedikerade till att erbjuda meningsfulla karriärmöjligheter och är stolta över sitt arbete med att attrahera och behålla branschens bästa talanger.”

Founder of the Year är Founders Alliance årliga awards som uppmärksammar och hedrar framgångsrika globala grundare, som har byggt ett eller flera starka privata eller publika aktiebolag. Det syftar till att lyfta fram dessa grundare och inspirera till tillväxt i medelstora till stora internationellt expanderande företag. Läs mer här

Stort tack till alla därute – kunder som konsulter – som bidrar till PRO TEMPOREs framgång varje dag!